Cautare

61497 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeaantena1 calarasi" (7.63 secunde)
Marian Dorin Pirloaga a publicat pe Facebook mai multe fotografii de la o actiune desfasurata pe strazile orasului Calarasi, si un text pe care il puteti citi in continuare.
Pe pagina de facebook a publicistului Florian Popa Micsan a aparut un text, despre orasul ideal, pe care il puteti citi in continuare.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
DUNAREA CALARASI - FCSB 1-1 /Ambulanta pe teren, scandal intre Alexa si Hategan si lovitura de pedeapsa neacordata! Toate s-au intamplat intr-o faza FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei.
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. ... Golul care a trimis-o pe Dunarea Calarasi in Liga 2 a fost marcat in minutul 90+6.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Piata Centrala se modernizeaza / Vezi cum o sa arate noul spatiu agroalimentar Conform datelor puse la dispozitie de Primaria Calarasi, in cadrul unei conferinte de presa, in perioada 2013 - 2015 s-a incercat concesionarea Pietei Centrale, mai precis a imobilului teren in suprafata de 2310 mp, prin licitatie publica deschisa, suprafata ce apartine domeniului public al Municipiului Calarasi, si care se afla in administrarea Serviciului Public Piete Oboare, amplasat in intravilanul municipiului Calarasi, pe strada Dobrogei.
PORT TURISTIC LA BRATUL BORCEA (Autor: Pirloaga Marian) Proiectul Consiliului Judetean Calarasi PORT TURISTIC DE AGREMENT prinde contur. In urma cu cateva minute, reprezentantul Consiliului Judetean, Eduard Grama, a sustinut in plenul sedintei de Consiliu Local necesitatea si oportunitatea acestui ambitios proiect.
Observator de Calarasi S-a sistat trecerea cu bacul si ferryboat-ul de la Chiciu (Autoare: Luminita Iordache) Luni, 29 octombrie a.c., din cauza nivelului scazut al Dunarii, s-a oprit trecerea cu bacul si ferryboat-ul, in zona Chiciu.
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a avut onoare sa-l primeasca miercuri, 5 august 2015, la sediul institutiei pe marele fost fotbalist Gheorghe Hagi, una dintre legendele sportului romanesc.
Ministerul Integrarii Europene (MIE) a lansat miercuri, la Calarasi, prima sesiune de depuneri de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria, destinata proiectelor mici.
Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
La Calarasi, in vecinatatea Vienei (Autor : Stefan Mitroi) Cel mai vechi locuitor al municipiului Calarasi este Dunarea. Doar s-o intrebi si ea iti va spune imediat de unde vine numele orasului, de la vechii calareti sau calarasi stafetari care faceau legatura intre Bucuresti si Constantinopol.
ADEVARUL DE CALARASI: PRIMARIA ARE PROPUNERILE PENTRU ACORDAREA TITLULUI DE CETATEAN DE ONOARE la manifestarile de la Zilele Municipiului (Autoare:
Have you ever been to Calarasi? ... Ori poate pentru a vedea la Zoo sngurul hipopotam din Romania? Poate intr-o zi de sambata cand nu aveati ce face pe acasa? ... Este genul de oras in declin dupa prabusirea comunismului.
Publicistul Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Facebook un text, pornind de la un comentariu ce are ca subiect o atractie tursitica a Calarasiului:
ROMANIA-ISRAEL in 10.04.2016 , ORA 18:00 in Sala Polivalenta Calarasi O veste senzationala pentru iubitorii handbalului calarasean: conform EHF si FRH meciul ROMANIA-ISRAEL se joaca in SALA POLIVALENTA CALARASI !
Observator de Calarasi: Expozitia RomanIA, vernisata la Muzeul Dunarii de Jos Calarasi (Autoare: Georgiana Serban) La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei RomanIA. Expozitia poate fi vizitata in perioada 22 iunie - 22 iulie 2018, la sediul muzeului din strada Progresul, nr.
Atitudinea din Calarasi: ... Cum va arata Stadionul Judetean Calarasi. ... Intrarea echipei locale in Liga I presupune realizarea de lucrari, pe care consilierii judeteni dar si locali le-au aprobat.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
google-analytics.com